Inschrijven

Inschrijven voor film, tv series, commercials en fotografie

Als je het leuk vindt om toneel te spelen en te poseren kun je je inschrijven. We zijn altijd op zoek naar heel veel verschillende soorten mensen. 

Inschrijven en dan?

Als je je inschrijft sta je in ons bestand en kun je worden uitgenodigd voor een casting of opdracht maar we kunnen je niet beloven dat dat altijd gebeurt. Dus als je niet wordt uitgenodigd betekent het dat je nog steeds even leuk bent als altijd. Het is dan gewoon zo dat er op dat moment geen rollen of foto-opdrachten zijn waar jij precies in past, dat is alles. En dat verandert niks aan jou, jij bent bijzonder, precies zoals je bent!
Wanneer klanten op zoek zijn naar bepaalde modellen dan kan het zijn dat we je voorstellen en je foto’s doorsturen naar de de klant. Pas als de klant wil weten of je ook wel kan op de datum van de opdracht, nemen we contact op. Daarna gaat de klant pas echt kiezen. Als jij gekozen wordt dan nemen we weer contact op. Dus als we je bellen voor je beschikbaarheid dan betekent dat nog niet dat je gekozen bent voor deze opdracht. Maar we hopen het natuurlijk wel altijd!

Ben je gescout op straat?
Als je een kaartje van ons hebt gekregen op straat met de vraag of je het leuk vindt om je in te schrijven, dan gaat de procedure precies hetzelfde als hierboven beschreven.

Zo werkt het!
Als je besloten hebt je in te schrijven dan kan dat door het invullen van het formulier, volg het stappenplan hiernaast. Je ontvangt dan een inlogcode waarmee je altijd foto's en gegevens kan wijzigen in je profiel. Vergeet niet om duidelijke foto’s mee te sturen, druk op ‘verzenden’. Je staat nu ingeschreven, welkom!

We kunnen natuurlijk geen garantie geven dat er een opdracht voorbij komt die bij je past maar we hopen je van harte een keer te kunnen benaderen voor een leuke opdracht.

Foto’s

LET OP! Als je foto's download die zijn opgeslagen onder je eigen naam dan weet google ze te vinden en ben je dus zichtbaar wanneer je je naam googled. Als je dat niet prettig vindt, sla je foto's dan op onder een andere naam, bijvoorbeeld: foto 1, foto 2 etc.

We hebben 4 duidelijke scherpe foto’s nodig.

  • 2 portret foto's waar het gezicht op staat vanaf de schouders. Eentje lachend en eentje neutraal.
  • 1 foto van alleen het gezicht (een close beeld)
  • 1 foto waar je helemaal op staat.

- zorg dat het staande foto's zijn
- met een rustige achtergrond bv tegen een egale wand of muur, liefst buiten bij daglicht.
- met een natuurlijke uitstraling
- vrouwen met lang haar: 1 foto met los haar en 1 foto met één simpele staart of vlecht

!! Binnenkort kun je foto's laten maken door ons! Hierover later meer, houd onze site en FB site in de gaten!

Voor kinderen en families bekijk: