Welkom bij ZAZA casting!

Wij zijn een castingbureau met een uniek en gevarieerd bestand met talenten van 0-100. We verbinden kinderen, families en volwassenen aan beeld- en contentmakers, maar ook modemerken en reclamebureaus. Nationaal en natuurlijk internationaal. We zijn best trots op onze heldere, flexibele en deskundige aanpak, altijd met liefde en aandacht voor de talenten en het project. We helpen je graag aan een talent of talenten, nemen gerust de hele casting van je over en als het nodig is zijn we op de set aanwezig voor kinderbegeleiding en spelcoaching. Zaza maakt bovendien haar eigen castingfoto’s. Laat ons weten wat je zoekt door contact op te nemen.

Benieuwd naar ons werk? kijk hier portfolio

Nieuws

Gezicht van de maand!

Gezicht van de maand!

Elke maand schitteren hier een van onze modellen, acteurs, stellen of families. Deze maand presenteren we: Celisha (22080)

Celisha is het gezicht van de maand december. Eind november belde wij haar moeder met de vraag of wij Celisha op diezelfde dag konden boeken voor een fotoshoot van MyTheresa.com Zij konden supersnel schakelen en binnen een uur stond Celisha voor de camera te schitteren! Dit was Celisha haar eerste boeking via ZAZA en wij hopen haar nog veel vaker te kunnen boeken. Want wat zijn de beelden mooi geworden!

Zoek je modellen: Kijk hier:
Modellen

Zoek je gezinnen: kijk hier naar ons grote aanbod:
Families

Wil jij hier ook staan als model, acteur/actrice, stel of familie en sta je bij ons ingeschreven, stuur ons een mooie professionele foto en maak kans.

p.s. heb je nog geen mooie foto's maar wil je die graag laten maken, kijk dan even bij
Castingfoto's

Castingfoto's

Vergroot je kansen op een leuke opdracht!

We krijgen altijd de vraag 'hoe maak ik de meeste kans op een boeking'? Een mooi en up-to-date profiel is een must. En bij een goed profiel horen de juiste castingfoto's. Met een mooi profiel ziet de opdrachtgever meteen wie je bent. Zaza maakt casting foto's in eigen studio. Wil je meer weten? Kijk hier: castingfoto's of stuur een mail naar studio@zazacasting.nl.

En heb je nog vragen over hoe het eigenlijk allemaal gaat bij een castingbureau, kijk bij Frequently Asked Questions FAQ

Opdrachtgevers

Ontwerp: De ontwerpers • Realisatie: Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken ga je akkoord met het privacyreglement.