Team

Zala van ZaZa Casting

Marlouke

Owner/Casting director/Booker/Creative

Ik word blij van mooie films, groen gras, dans en fotografie. Na een tijd voor de camera te hebben gestaan breng ik nu als casting director de juiste mensen bij elkaar voor mooie projecten.

Zala

Owner/Casting director/Booker/Finance

Ik hou van vrijheid, verbinding, fotografie, eilanden en van mijn twee kids. Ik ben al 20 jaar werkzaam als casting director. Opzoek gaan naar het perfecte model of acteur bij een specifieke opdracht makes my day!

Noor van ZaZa Casting

Noor

freelance medewerkster

Bij Zaza Casting spring ik bij waar nodig. Ik vind het ontzettend leuk om dit werk te mogen doen omdat ik voor veel modellen een kans kan creëren tot een leuke opdracht. Het is een feestje om bij Zaza te mogen werken!

Lynn van ZaZa Casting

Lynn

Fotograaf

Op de set staan vind ik het allerleukst! Bij Zaza ben ik verantwoordelijk voor de fotoshoots die wij aanbieden. Daar verzorg ik de styling, sta ik achter de camera en houd ik me bezig met de nabewerking van alle foto’s. De hele dag ben ik creatief bezig en blijf ik mezelf ontwikkelen!

juliette van ZaZa Casting

Juliette

Stagaire

Ik doe de opleiding marketing en communicatie en loop stage bij Zaza casting. Hier heb ik het erg naar mijn zin!
Ik houd me vooral bezig met de communicatie met ouders en klanten, maar ook voor de socials ben ik mede-verantwoordelijk. Als je ons belt is de kans dus groot dat je mij aan de lijn hebt.

Opdrachtgevers

Ontwerp: De ontwerpers • Realisatie: Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken ga je akkoord met het privacyreglement.