ZAZA ACADEMY

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan Pipi Langkous
All the world's a stage William Shakespeare

We werken aan nieuwe workshops en cursussen

Coming soon!

Houd ook onze social media in de gaten!-


 

<>


 

 
 

 

 

 

 

 

Wat kinderen van de workshop vonden:

Kayleigh:
Lieve Marlouke en Renee, de acteerworkshop was echt super leuk ! Ik heb er zoveel van geleerd en het was ook leuk om te doen en kennis te maken met andere kinderen ze waren echt superaardig net als jullie. En toen we voor elkaar voor het eerst zagen was het wel spannend en daarna viel het mee . Ik heb nu ook geleerd hoe je je het beste kan inleven in een karakter en hoe het is om een verzonnen verhaal te bedenken. En het was ook echt superleuk toen we elkaar nog niet kende en onze namen nog niet wisten dat we dan zo’n namen spel deden. Ik heb er echt zoveel van genoten en zoveel van geleerd het was echt fantastisch! Hoop dat er nog een vervolg komt dat lijkt mij zo leuk
Annet:
Lieve Renee en Marlouke, ik vond de workshop heel leuk omdat alle kinderen goed meededen en de docenten zo aardig waren. Ik vond het fijn dat ik complimenten en tips kreeg en ben superblij dat ik heb meegedaan. Ik heb er geleerd hoe mijn acteerstijl is en hoe belangrijk en fijn goed samenspel met je medespelers is. Daarvoor heel erg bedankt!
Caithlin:
Lieve Marlouke en Renee, Het was super leuk en leerzaam. Jullie hebben ons goed uitgelegd wat improviseren is en hoe je dat moet doen. Daarna kregen we de opdracht om scenes te spelen. Dit vond ik super leuk en grappig om te doen. Het is ontzettend leuk om online les te krijgen met kinderen die allemaal dezelfde passie hebben, acteren. De 3 lessen vlogen voorbij. Hopelijk komt er snel een vervolg workshop.
Zahra:
Hoi Marlouke en Renee, ik vond de workshop super leuk we deden leuke opdrachten en heb er heel veel van geleerd. Dank jullie wel voor de drie leuke dagen.

Opdrachtgevers

Ontwerp: De ontwerpers • Realisatie: Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken ga je akkoord met het privacyreglement.