Kinderbegeleiding

Op de set, waar door de crew heel hard gewerkt wordt, kan het soms chaotisch zijn voor een kind en daarom is het heel prettig als het kind op de set begeleid wordt. De kinderbegeleider is het aanspreekpunt voor de kinderen en zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en fijn voelen tijdens opnames maar vooral tussen het filmen of fotograferen door als de kinderen moeten wachten tot de volgende opname. Wij hebben ervaren kinderbegeleiders om de kinderen te begeleiden, bel of mail ons gerust voor meer info.

Spelcoaching

Ook voor de regisseur is de kinderbegeleider/coach het aanspreekpunt wat de kinderen betreft. Samen met de regisseur overlegt de kinderbegeleider/coach wat er nodig is om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Als de regisseur het wil, kan de kinderbegeleider/coach ook spelcoaching geven.

Kindercoach bij fotoshoots

Wij coachen de kinderen regelmatig bij fotoshoots waarbij we de fotograaf assisteren om de kinderen makkelijk te laten poseren. Omdat het voor fotografen lastig kan zijn om tegelijkertijd te fotograferen en de kinderen aan te sturen in wat ze moeten doen, wordt deze assistentie met name bij kinderen tussen 0 en 11 jaar als zeer waardevol ervaren.

Opdrachtgevers

Ontwerp: De ontwerpers • Realisatie: Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken ga je akkoord met het privacyreglement.