Casting

Castings voor film, tv en dramaseries

Ben je op zoek naar kinderen voor een film, commercial of tv-serie? Wij hebben een bestand met leuke en bijzondere kinderen die enthousiast zijn. Kinderen die zich bij ons inschrijven hebben affiniteit met spelen. Sommigen hebben professionele ervaring, anderen volgen workshops in acteren. De kleinere kinderen zonder ervaring zijn kinderen die durven.

Zowel de kinderen als de opdrachtgever zijn voor ons belangrijk. Met onze opdrachtgevers werken we graag nauw samen, toegespitst op hun wensen. Met respect voor kinderen zetten we alle mogelijke manieren in om het juiste kind te vinden dat past bij de rol. Naast zoeken in ons bestand gaan we ook op zoek via streetcasting, jeugdtheaters, scholen, sportverenigingen of we plaatsen advertenties. De kinderen worden zowel tijdens het casten als op de set met veel aandacht en zorg begeleid door een van onze kinderbegeleiders.

Kinderbegeleiding

Op de set, waar door de crew heel hard gewerkt wordt, kan het soms chaotisch zijn voor een kind en daarom is er altijd iemand van onze ervaren kinderbegeleiders bij om de kinderen te begeleiden. De kinderbegeleider is het aanspreekpunt voor de kinderen en zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en fijn voelen tijdens het filmen maar vooral tussen het filmen door als de kinderen moeten wachten tot de volgende opname.

Spelcoaching

Ook voor de regisseur is de kinderbegeleider/coach het aanspreekpunt wat de kinderen betreft. Samen met de regisseur overlegt de kinderbegeleider/coach wat er nodig is om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Als de regisseur het wil, kan de kinderbegeleider/coach ook spelcoaching geven.

KPN ‘Voel je vrij’

Opdrachtgevers

Ontwerp: De ontwerpers • Realisatie: Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken ga je akkoord met het privacyreglement.